dilluns, 5 de març del 2018

Història de la publicitat

Història de la publicitat
Us presente dos vídeos que tracten sobre la publicitat.
El primer es un documental que va fer Canal + amb motiu de la celebració a Barcelona del Congrés Mundial de la Publicitat al 1992. Efectua un repàs al passat i al present d'aquella època d'aquest sector i hi participen algunes de les veus més reputades del món audiovisual.


El segon el va emetre Canal Historia al 2007, per commemorar el 50 aniversari del primer espot que va aparéixer a Espanya al 1957. Aquest documental ens conta la història de la publicidad en televisió partint dels primers anuncis, que estaven fets en directe i en els qual s'usaven cartrons retolats de les agències. A través de historiadors, sociòlegs i publicitaris prodrem comprovar com, a través dels anuncis, es van produint els canvis en la societat espanyola a l'últim mig segle I també quin fou el procés que portà el nostre país a ser un líder mundial en la creació de publicitat per a la televisió.


Us deixe també un parell de documents, que a diferència dels vídeos, expliquen de manera més detallada, tan la història de la publicitat, com les seues característiques.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada